Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 16g4.4kcal0.4g0.5g0g0.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina13g30kcal0.9g4.8g0.8g0.4g
Oltermanni, perinteinen5.6g20kcal1.4g0g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.7g7.7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g137kcal6.6g11g7g1.4g
Valittu annoskoko43g68kcal3.3g5.5g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal1.7g2.8g1.8g0.4g
Arvot/100g100g159kcal7.7g12.8g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729