Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.2g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g36kcal1.2g4.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko43g18kcal0.6g2.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal0.3g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal1.4g5.3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810