Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1.5g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Siirappi 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.3g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 7.2g9kcal1.5g0g0.4g0g
Voi 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g67kcal4.4g5g3g1.4g
Valittu annoskoko43g33kcal2.2g2.5g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.1g1.3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g78kcal5.1g5.8g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970