Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl16g56kcal0.3g0.4g5.9g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 16g6kcal0.5g0.4g0.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g178kcal4.2g2.6g16.6g1.8g
Valittu annoskoko43g89kcal2.1g1.3g8.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g45kcal1.1g0.7g4.2g0.5g
Arvot/100g100g207kcal4.9g3g19.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327