Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g13g10kcal0.2g0.9g0.7g0g
Munakoiso 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Broccoli 200 g5.2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g40kcal1.4g3.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko43g20kcal0.7g1.6g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal0.4g0.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g47kcal1.6g3.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378