Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 39g34kcal0.4g7.1g0.2g0.7g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g108kcal1g18.4g3g1.8g
Valittu annoskoko43g54kcal0.5g9.2g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g27kcal0.3g4.6g0.8g0.5g
Arvot/100g100g126kcal1.2g21.3g3.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461905