Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g12g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow12g2.3kcal0.4g0.2g0g0.3g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.3g11kcal0.9g0g0.8g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g9g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g68kcal4.2g2.2g4.4g0.6g
Valittu annoskoko43g34kcal2.1g1.1g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.1g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.6g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207