Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu13g18kcal2.1g0.2g1.1g0.3g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Parsa puhdistettu 12g3.8kcal0.3g0.2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g80kcal5.2g4.4g4g2g
Valittu annoskoko43g40kcal2.6g2.2g2g1g
Annoskoko puolitettuna22g20kcal1.3g1.1g1g0.5g
Arvot/100g100g92kcal6g5.1g4.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927