Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 13g3.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl7.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g1.8g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Paprika, punainen10g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kadett juustoraaste (Arla)4.4g10kcal1.3g0.1g0.5g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g7.3g4.4kcal0.2g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g48kcal4.8g3g1.4g1.2g
Valittu annoskoko43g24kcal2.4g1.5g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g12kcal1.2g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g55kcal5.5g3.5g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089