BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerin nahaton rintafilee22g23kcal5.1g0g0.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni11g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g88kcal11g1g4.8g0.2g
Valittu annoskoko43g44kcal5.5g0.5g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal2.8g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal12.7g1.2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517