Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%9g24kcal1.4g0.3g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g1g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g65kcal3.4g2.8g4.6g0.6g
Valittu annoskoko43g33kcal1.7g1.4g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal0.9g0.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175