Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g18g22kcal3.1g0.3g0.9g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g7.3g5.4kcal0.4g0.9g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana 3.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g90kcal7.6g4.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko43g45kcal3.8g2.3g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g23kcal1.9g1.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457