Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g28g49kcal1.9g9.1g0.4g0.8g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.1g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g14g30kcal3.5g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g163kcal11.2g18.6g4.6g1.6g
Valittu annoskoko43g82kcal5.6g9.3g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g41kcal2.8g4.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g189kcal12.9g21.5g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943