Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g13g44kcal1.6g8.7g0.2g0.4g
Paistijauheliha, snellman13g21kcal1.5g0g1.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g14g23kcal1.2g1.7g1.1g0.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g192kcal8.8g21g6.8g2.2g
Valittu annoskoko43g96kcal4.4g10.5g3.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna22g48kcal2.2g5.3g1.7g0.6g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716