Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 8.5g12kcal1.6g0g0.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese14g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g42kcal3.8g3.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko43g21kcal1.9g1.9g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal1g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.4g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953