JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta21g31kcal4.1g0g1.7g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 0.5g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Olut, alkoholiton Nikolai4.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g76kcal8.6g1.8g3.8g0.4g
Valittu annoskoko43g38kcal4.3g0.9g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g19kcal2.2g0.5g1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal9.9g2.1g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616