Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,37.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala7.8g25kcal1.2g4.6g0.2g0.8g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,33.1g2kcal0.3g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 5.3g5.6kcal1.2g0g0.1g0g
Kadett juusto 5% (Arla)3.1g5.9kcal1.1g0g0.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.9g2.1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow3.8g6.8kcal0g0.2g0.6g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g3.1g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g129kcal12g11.4g3.6g1.8g
Valittu annoskoko43g64kcal6g5.7g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal3g2.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g149kcal13.9g13.2g4.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163