Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 14g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 6.6g21kcal1.6g3g0.1g0.6g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g52kcal3.4g7.6g0.2g2g
Valittu annoskoko43g26kcal1.7g3.8g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna22g13kcal0.9g1.9g0.1g0.5g
Arvot/100g100g60kcal3.9g8.8g0.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954