Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)14g4.4kcal0.3g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kanaliemi laimennettu 3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 3.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g14g10kcal2.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g35kcal5.2g2.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko44g18kcal2.6g1.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g9kcal1.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal6g2.8g0.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280