Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Smetana, Valio, hyla3.9g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g7.8g18kcal0.9g0g1.7g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g174kcal7.6g1.2g15.6g0.2g
Valittu annoskoko43g87kcal3.8g0.6g7.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g44kcal1.9g0.3g3.9g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.8g1.4g18g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392