Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g25g7.1kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g11g20kcal1.6g0g1.6g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g4.4g2.6kcal0g0.2g0.2g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g2.8g2.1kcal0.5g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g70kcal4.8g2.8g4.6g1.6g
Valittu annoskoko44g35kcal2.4g1.4g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal1.2g0.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.2g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789