Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g68kcal6g2.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko44g34kcal3g1.2g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.5g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.8g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730