Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste5.6g22kcal1.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g73kcal4g4.6g4.2g1.8g
Valittu annoskoko43g36kcal2g2.3g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal1g1.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.3g4.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922