Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 34g28kcal6.1g0g0.4g0g
Pekoni rasvainen 4.7g18kcal0.6g0g1.7g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g103kcal14.4g0.2g5g0.6g
Valittu annoskoko44g51kcal7.2g0.1g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal3.6g0.1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g118kcal16.6g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900