Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 27g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g4.1g7.8kcal0.1g0.1g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g6.8g5kcal0.5g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g76kcal3.6g5.8g3.8g1.6g
Valittu annoskoko44g38kcal1.8g2.9g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g19kcal0.9g1.5g1g0.4g
Arvot/100g100g87kcal4.1g6.7g4.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154