Kermainen kanapasta

Ruskista broileri pannulla, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipuli.

Ruskistuksen jälkeen lisää joukkoon ruokakerma, kirsikkatomaatit ja ananaspalat.

Tämän jälkeen anna kiehahtaa kevyesti.

Lopuksi lisää valmis annos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Mausteina esim.

oregano, mustapippuri ja suola.

Jokainen tietysti oman maun mukaan.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Denvuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä penne rigate (Rainbow), annos 100g9g32kcal1.2g6.3g0.2g0g
Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa21g28kcal3.8g0.3g1.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Sipuli, tuore0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g1.4g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g134kcal10.2g14.4g3.8g0.2g
Valittu annoskoko44g67kcal5.1g7.2g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal2.6g3.6g1g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.7g16.6g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156283