Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 4.6g15kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Mustikka metsä- 8.4g3.7kcal0g0.5g0.1g0.3g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g57kcal1g11.4g0.4g1.6g
Valittu annoskoko44g29kcal0.5g5.7g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal0.3g2.9g0.1g0.4g
Arvot/100g100g66kcal1.1g13.1g0.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729