Makaronilaatikko

Laita kuivatut sienet pieneen vesimäärään turpoamaaan edellisenä päivänä.

Paista jauheliha ja lisää siihen kerma ja sienet nesteineen.

Laita suolaa ja muita mausteita maun mukaan.

Kaada "kastike" kuivien makaroonien päälle, lisää nestettä tarvittaessa.

(vaatii normaalia enemmän nestettä) Sekoita lihat tasan joka puolelle.

Voit lisätä päälle juustoraastetta.

Paista 200 C uunissa kunnes se on kauniin värinen päältä (n. 45 min) tai tee pataa hellalla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Ullamaija61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino makarooni/raisio(400g)14g49kcal1.8g9.7g0.4g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)14g12kcal0.1g0.5g1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g170kcal9.2g20.6g5.6g0.8g
Valittu annoskoko44g85kcal4.6g10.3g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g43kcal2.3g5.2g1.4g0.2g
Arvot/100g100g194kcal10.5g23.6g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427118