Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.6g19kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)21g8.4kcal0.8g1.4g0g0g
Mustikka metsä- 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.7g4.5kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g102kcal3.4g9.2g5.8g1.2g
Valittu annoskoko44g51kcal1.7g4.6g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal0.9g2.3g1.5g0.3g
Arvot/100g100g117kcal3.9g10.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111