Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)7.4g53kcal0g0g5.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g2.8g8.8kcal0.5g1.3g0.2g0.5g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g10g34kcal1.1g6.8g0.2g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 8.8g3.9kcal0g0.6g0.1g0.3g
Sokeri 6.5g26kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g267kcal4.4g31.2g13.6g2.2g
Valittu annoskoko44g133kcal2.2g15.6g6.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna22g67kcal1.1g7.8g3.4g0.6g
Arvot/100g100g304kcal5g35.5g15.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101588