Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Pellavansiemenrouhe,Risetti2g10kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Mantelilastu (A la meira)1.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g185kcal6.4g27.2g5.2g3.2g
Valittu annoskoko44g92kcal3.2g13.6g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna22g46kcal1.6g6.8g1.3g0.8g
Arvot/100g100g211kcal7.3g31g5.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640