Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)27g19kcal0.4g4.1g0g0g
Emmental, punaleima 17%5.5g16kcal1.9g0g0.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g88kcal5g9.2g3.4g0g
Valittu annoskoko44g44kcal2.5g4.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.3g2.3g0.9g0g
Arvot/100g100g100kcal5.7g10.5g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629