Kevyt lesevehnävuokaleipä

Sekoita kuivat aineet ja lisää lämmin vesi.

Kumoa taikina oivariinilla voideltuun 1,5 litran vetoisaan vuokaan.

Anna nousta noin puoli tuntia.

Paista 200 asteessa alatasolla noin 20 min ja ylätasolla noin 15 min. Leivästä tulee noin 16 siivua.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Emppuli79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai19g66kcal2.3g13.5g0.4g0.6g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 2.5g5.6kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Oivariini vähärasvainen0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g152kcal5.8g28.4g1.2g3g
Valittu annoskoko44g76kcal2.9g14.2g0.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna22g38kcal1.5g7.1g0.3g0.8g
Arvot/100g100g173kcal6.6g32.3g1.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130590