Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Hapankaali 14g4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska Eldorado1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix1.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7g25kcal2g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g172kcal6.6g15.8g9g1.2g
Valittu annoskoko44g86kcal3.3g7.9g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g43kcal1.7g4g2.3g0.3g
Arvot/100g100g196kcal7.5g18g10.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150