Lämpimät pekonijuustoleivät

Tehosekoittimella tomaatti, kuorittu sipuli ja pekoni rakeiseksi mössöksi.

Lisää juustoraaste ja sekoita hyvin.

Asettele paahtoleipäviipaleet (6 kpl) leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja jaa mössö tasaisesti kaikkien leipien päälle.

Paista uunissa noin 10 min 225C:n lämpötilassa.

Tarjotaan lämpimänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Citrine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahampaahto rainbow (Rainbow), annos 22g16g34kcal1.1g6.5g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.5g17kcal2g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Savupekoni, raaka (Järvi-suomen portti), annos 13g4.9g18kcal0.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g147kcal7.8g14.6g5.8g2.2g
Valittu annoskoko44g74kcal3.9g7.3g2.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna22g37kcal2g3.7g1.5g0.6g
Arvot/100g100g167kcal8.9g16.6g6.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150578