Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g8.4g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 12g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g69kcal4.6g4.8g3.2g0.6g
Valittu annoskoko44g34kcal2.3g2.4g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1.2g1.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g78kcal5.2g5.5g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759