Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.7g2kcal0.5g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 16g15kcal0.5g3.1g0g0.2g
Soijajauho vähärasvainen 1g3.8kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.9g13kcal2g1.2g0g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 3.9g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g92kcal7.6g12g1.4g1.2g
Valittu annoskoko44g46kcal3.8g6g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g23kcal1.9g3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.7g13.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297