Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g11g14kcal0.9g1.9g0.3g0.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)15g5.1kcal0.1g1g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g3.9g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7.8g6.3kcal1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g132kcal4.4g7g10g1.6g
Valittu annoskoko44g66kcal2.2g3.5g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g33kcal1.1g1.8g2.5g0.4g
Arvot/100g100g151kcal5g8g11.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143