Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.3g73kcal0g0g8.3g0g
Vadelma 165g68kcal1.7g6.8g1.3g6.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g66kcal0g16.4g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe8.3g24kcal0.1g4.6g0g3.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 33g94kcal5.1g0.1g8.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 99g42kcal9.7g0.4g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g50g206kcal38.7g3.1g4.4g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)50g174kcal6.9g27.8g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1494kcal124.4g118.4g51.6g18.8g
Valittu annoskoko430g747kcal62.2g59.2g25.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna215g373kcal31.1g29.6g12.9g4.7g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177