Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 251g360kcal40.1g0g22.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)4g21kcal0g0g2.4g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1093kcal92.4g10g75.2g2.2g
Valittu annoskoko430g547kcal46.2g5g37.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna215g273kcal23.1g2.5g18.8g0.6g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203