Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 328g472kcal52.5g0g29.2g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Creme Bonjour Yrttitarha62g187kcal2.1g3.8g18.1g0g
Tilli, tuore 37g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g1342kcal112g8.4g95.2g1.8g
Valittu annoskoko430g671kcal56g4.2g47.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna215g336kcal28g2.1g23.8g0.5g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571