Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g50g7kcal0.9g0.6g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 250g189kcal4.7g38.6g0.5g2.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sinappi 8g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g1056kcal33g82.8g64.2g5.8g
Valittu annoskoko430g528kcal16.5g41.4g32.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna215g264kcal8.3g20.7g16.1g1.5g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174