Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g117g199kcal18.7g0.6g14g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 56g27kcal0.7g5.3g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.3kcal0.4g0g0.6g0g
Aromisuola (5g)2.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g73g80kcal1.7g2.9g7.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g26g100kcal0.3g24.2g0.1g0g
Sinappi 7g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g848kcal44.2g68.6g45g2.2g
Valittu annoskoko430g424kcal22.1g34.3g22.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna215g212kcal11.1g17.2g11.3g0.6g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857