Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 306g55kcal1.7g7.7g1.2g2.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)109g22kcal0.7g3.8g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.7g8.4kcal0.1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana861g244kcal5.4g27.2g10.2g4.8g
Valittu annoskoko431g122kcal2.7g13.6g5.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna215g61kcal1.4g6.8g2.6g1.2g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181