Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.4g0g11.2g0g
Kaali, valkokaali225g47kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ohrasuurimo 11g36kcal0.9g7.1g0.2g0.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana862g780kcal51.6g37.4g46.4g14.4g
Valittu annoskoko431g390kcal25.8g18.7g23.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna215g195kcal12.9g9.4g11.6g3.6g
Arvot/100g100g91kcal6g4.3g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423