Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2000g2520kcal220g6g180g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki800g640kcal104g16g16g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g400g1440kcal112g8g108g0g
Kebabliha 800g1746kcal199g0g106g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8600g14672kcal1282g78g1030g0g
Valittu annoskoko4300g7336kcal641g39g515g0g
Annoskoko puolitettuna2150g3668kcal320.5g19.5g257.5g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159