Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3200g3428kcal739.2g0g48g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g480g3504kcal4.8g4.8g384g0g
Aurinkokuivattu tomaatti112g203kcal3g13.4g15.7g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g64g30kcal1g4.7g0.8g1.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro64g20kcal1.3g2.7g0.3g2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g96g209kcal22.1g0.1g13.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g96g624kcal28.8g0g38.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g80g92kcal0.7g5g8.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8602g16431kcal1617.2g93.2g1018.8g17.4g
Valittu annoskoko4301g8215kcal808.6g46.6g509.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna2150g4108kcal404.3g23.3g254.7g4.4g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029