Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1498g1662kcal324.3g0g38.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Vesi1049g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 1049g739kcal3.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8604g5333kcal675.4g82.2g92.2g27.4g
Valittu annoskoko4302g2667kcal337.7g41.1g46.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna2151g1333kcal168.9g20.6g23.1g6.9g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003