Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3202g3430kcal739.7g0g48g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g480g3507kcal4.8g4.8g384.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti112g203kcal3g13.5g15.7g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g64g30kcal1g4.7g0.8g1.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro64g20kcal1.3g2.7g0.3g2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g96g209kcal22.1g0.1g13.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g96g625kcal28.8g0g38.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g80g92kcal0.7g5g8.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8608g16443kcal1618.2g93.6g1019.4g17.4g
Valittu annoskoko4304g8222kcal809.1g46.8g509.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna2152g4111kcal404.6g23.4g254.9g4.4g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029