Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g3816g1183kcal47.3g278.2g7.6g118.3g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g240g941kcal79.2g0g68.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8608g4332kcal254.2g562.8g151.6g237g
Valittu annoskoko4304g2166kcal127.1g281.4g75.8g118.5g
Annoskoko puolitettuna2152g1083kcal63.6g140.7g37.9g59.3g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646